Ulaznice u prodaji za povratak Dejvis kup reprezentacije u Srbiju

Dejvis kup reprezentacija posle punih pet godina ponovo u igra u Srbiji! Davno je bio septembar 2018. godine, kada smo ugostili Indiju u Kraljevu, a sada, 2. i 3. februara 2024. godine, ponovo u SC „Ibar“ imate priliku da uživo gledate Srbiju!
Reprezentacija Srbije ima šampionske ambicije u Dejvis kupu. Prošle godine stala je u polufinalu, ove želi novi juriš na trofej. Selektor Viktor Troicki je za duel sa Slovačkom izabrao trenutno najjači sastav.
U Kraljevu igraju Hamad Međedović, osvajač poslednjeg Nekst-džen mastersa, takmičenja kojeg su pre njega uspeli da pokore Stefanos Cicipas 2018, Janik Siner 2019, Karlos Alkaraz 2021, zatim iskusni Laslo Đere i Dušan Lajović, a tu je i Miomir Kecmanović, otkrovenje prošlosezonskog finala Dejvis kupa. Naravno, bez srpskog specijaliste za dubl, Nikole Ćaćića, tim ne bi bio potpun.
Kvalifikaciona runda Dejvis kupa je prepreka koju Srbija mora da preskoči ka grupnom delu finalne faze. To je duel koji mora da se dobije i to bez Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta svih vremena će se timu priključiti u kasnijim fazama.

Ulaznice možete da potražite na prodajnim mestima i onlajn na Tickets.rs na linku: https://tickets.rs/category/tenis_17