O nama

narcis-i-jorgovan

Portal „Narcis i jorgovan“ je portal planinara i ljubitelja cveća  pokrenut sa željom da informišemo i bliže upoznamo  javnost sa svim skrivenim i neskrivenim lepotama jugozapada Srbije, tj. Raškog upravnog okruga čije sedište – grad Kraljevo – predstavlja kulturno-istorijski i privredno-turistički biser ne samo ovog kraja već i čitave Srbije.  

Ova „dolina jorgovana i kraljeva“, deo Srbije u kom se svakog maja s istim entuzijazmom i u sve većem broju hrli  „narcisu u pohode“, ova riznica srednjovekovnog kulturnog blaga, a uz to i prostor u kojem se mitovi i legende prepliću sa opipljivim svedočanstvima  bogate i slavne prošlosti naroda s ovih prostora – danas je moderan i razvijen okrug, sa mnoštvom mogućnosti za dalji razvoj i kvalitetniji život njegovog stanovništva.  

 Upravo zato, jedan od zadataka nam je da kontinuirano osluškujemo i svakodnevno informišemo i edukujemo stanovnike Raškog okruga o svemu što oni sami smatraju važnim. Jednako nam je bitno i da svima koji ovaj deo Srbije ne poznaju dovoljno  predstavimo najlepše i najbolje iz opština i gradova koji čine ovaj okrug (Kraljevo, Novi Pazar, Raška, Tutin i Vrnjačka banja).

Naš tim

Ljubica-Markovic-urednik

Ljubica Marković

Direktor i glavni i odgovorni urednik portala