Serbia Epic Vrnjačka banja Maraton zatvara sezonu 22. oktobra

Ubrzo nakon prvog Serbia Epic Zlatibor Maratona o čijoj se atmosferi i dalje priča među biciklistima, ovogodišnju sezonu zatvara Serbia Epic Vrnjačka banja Maraton u nedelju, 22. oktobra u 12 časova.

Maraton je otvoren za sve, nije potrebna licenca, nego samo dobro raspoloženje, svoj MTB, E-Bike ili GRAVEL i naravno zaštitna kaciga. Svakog učesnika očekuje finišerska medalja na cilju, a nagradni fond sastoji se od brojnih korisnih stvari, sportske opreme i sl.

“Drago mi je što ovu biciklističku sezonu završavamo baš u Vrnjačkoj banji, odnosno njenom predivnom okruženju. Biciklisti koji dolaze iz raznih krajeva Srbije i regiona uživaće u nesvakidašnjem takmičenju i zabavi, kao i posebnom izazovu koji se odnosi na raznoliku podlogu po kojoj će se voziti – asfalt, tucanik, makadam, pašnjaci i proplanci. Pozivamo vas da dođete da se zajedno vozimo, uživamo i oživimo prelepe staze Srbije” izjavio je Nemanja Vajs, direktor Serbia Epic-a.

Biciklistički klub Novi Sad i Serbia Epic već uveliko pripremaju sezonu 2024. te je u plan uvršteno i održavanje prvog UCI MTB maratona u Srbiji. Prijave za Serbia Epic Zlatibor Maraton vrše se putem linka https://trka.rs/events/455/ a propozicije i download staza dostupni su na https://www.serbiaepicseries.com/

Serbia Epic Vrnjačka banja Maraton podržali su Opština Vrnjačka banja, Sim Novi Sad, Yаson, Capriolo, Auto Čačak, Medipol, Hotel Pegaz, Hotel Fontana i Zepter.

M.Đurić