„Šampionski razgovori” u OŠ “Svetozar Marković”

Inspirativni razgovori s uzornim sportistima koji će deliti svoje priče o obrazovanju, ferpleju, sportu i motivaciji tema su serijala „Šampionski razgovori“ koje su u OŠ „Svetozar Marković“ pokrenuli nastavnici Nenad Lešević (fizičko i zdravstveno vaspitanje) i Ivan Jovanović (informatika i računarstvo). Oni su i inicijatori i realizatori emisije.

U prvoj epizodi gost je bio Uroš Kovačević, izuzetni odbojkaš, kapiten reprezentacije Srbije. Uroš je delio svoja dragocena iskustva, pružio inspirativne savete i motivisao osnovce da se posvete učenju, budu fer igrači i uporni u postizanju svojih velikih ciljeva.

Učenici su sa oduševljenjem i vrlo profesionalno vodili intervju, postavljajući ozbiljna pitanja o temama kao što su obrazovanje, ferplej, sport i motivacija. Uroš je otvoreno delio svoje lične priče, stvarajući atmosferu učenja i inspiracije.

Deca su pokazala entuzijazam i stručnost u vođenju intervjua, postavljajući pitanja koja su istovremeno zanimljiva i edukativna. Uz podršku Uroša, najvažniji navijači – deca, podstaknuta su da sanjaju velike snove, budu posvećeni učenju i sportskim aktivnostima.

Ne propustite priliku da saznate više o izuzetnim ferplej potezima sportista, kako mladi sportisti mogu postići balans između obrazovanja i sportskog uspeha, te kako uzorni sportisti postaju izvor inspiracije za mlade generacije.

Pratite emisiju kako biste otkrili tajne uspeha u sportu, obrazovanju i životu i stekli motivaciju koja će vas podstaći na lični napredak.

Nenad Lešević, nastavnik fizičkog vaspitanja

foto: OŠ „Svetozar Marković“ Kraljevo