Mladi za Nedeljkovo bolje sutra

Nedeljko Komatina iz Novog Pazara zbog teške i retke bolesti kancera krvnih zrnaca nalazi se na lečenju u Londonu.

I pored donacije bubrega od svoje majke njegovo stanje i dalje nije stabilno pa je lečenje u Londonu produženo.

Tim povodom, KUD „Mladih“ održao je humanitrni koncert

Naša deca izrazila su želju da organizuju još jedan humanitarni koncert i veoma mi je drago što je Kulturna dvorana puna i što će zbog velikog interesovanja ovaj koncert biti ponovljen i u nedelju, kazala je za RTV Novi Pazar predsednica KUD-a „Mladih“ Emina Brunčević.

Članice KUD-a „Mladih“ istakle su da su srećne što će pomoći da se prikupi još novca, kako bi mu omogućili dalje lečenje u Londonu.

Zbog velikog interesovanja koncert je ponovljen i u nedelju gde je koncertna dvorana bila popunjena do poslednjeg mesta. Pored sakupljenog novca od oba koncerta i novac sakupljen u kutiji, koja je bila postavljena u foajeu Kulturnog centra, biće usmerena porodici Nedeljka Komatine.

Građani koji žele da daju novac, onoliko koliko su u mogućnosti, to mogu učiniti u menjačnici kod kružnog toka u naselju Šestovo i “Spicari kod Satka” u centru grada gde su postavljene kutije, kao i na žiro račune:Dinarski žr: 265000000641248286 Komercijalna banka na ime Nadica KomatinaDevizni račun: 3526505000008865407 – Western Union

izvor: RTV Novi Pazar