LIDL stiže i u Kraljevo

Kraljevo dobija svoju prvu Lidl prodavnicu. Ova kompanija najavila je da će ovaj diskontni lanac objekat u Kraljevu otvoriti u četvrtak 7. decembra (Karađorđeva 153) u 8 časova.

„Prošlo je pet godina od kada smo potrošačima otvorili vrata naše prve prodavnice u Srbiji, a sada je, došao trenutak da i Kraljevčanima približimo kupovinu u Lidlu. Takođe, ovim povodom smo tradicionalno pripremili i iznenađenje za sve nove mame u Kraljevu“, izjavila je Jasmina Šrndić rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja prve prodavnice u Kraljevu obezbedila svim majkama koje se porode u Opštoj bolnici “Studenica” Kraljevo u periodu od 7. do 13. decembra „Bebinu čarobnu kutiju“, paket proizvoda za mame i bebe za ugodnije prve dane roditeljstva.

Novi Lidl tim prodavnice u Kraljevu čini oko 30 zaposlenih, koji će, kako je najavljeno, imati privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve i plaćanje svakog minuta prekovremenog rada.

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji trenutno ima 68 prodavnica u 38 gradova