Druženje predškolaca iz „Čuperka“ i dece iz SOS Dečjeg sela Kraljevo sa teniserima

Dejvis kup reprezentacija Srbije današnji dan priprema, pored treninga, provela je u druženju sa decom. Najpre su, na prvom treningu u danu imali podršku predškolaca iz Predškolske ustanove „Čuperak” iz Kraljeva.

Videli su kako treniraju reprezentativci Srbije i obećali su selektoru Viktoru Troickom da će zdušno da bodre Srbiju u duelu sa Slovačkom 2. i 3. februara.

Između trening obaveza, Dejvis kup reprezentacija Srbije obišla je SOS Dečije selo u Kraljevu i prisustvovala radionici štićenika.

Deca su napravila prava mala umetnička remek dela, dočekali su reprezentativce tortom Srbija u bojama naše trobojke i imali su sijaset pitanja za čitav tim.

Nema mesta na kome bismo danas radije bili nego ovde. Sve što smo videli u Dečjem selu izgleda sjajno i nadam se da će nas svi odavde bodriti u meču sa Slovačkom sa tribina – poručio je selektor Viktor Trocki.

Bilo je tu u autograma, poklon crteža za tenisere  „Čuperka“.

Trocki je predao dres sa potpisima reprezentativaca direktorki Biljani Zorić Dimić.

Nadam se da će posle ovakve značajne posete neko od dece da nastavi da se bavi sportom, pre svega tenisom poručila je direktorka Biljana Zorić Dimić.

*Foto: Teniski savez Srbije (Ivan Radošević)