Vesić: Sledi rekonstrukcija pruge Ruma – Zvornik

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran vesić gost je najnovijeg izdanja emisije Otvoreni studio na Tv fruškoj gori.

Nema lepše priče od priče o izgradnji puteva , istakao je ministar Vesić na početku razgovora, i naglasio da je samo ove godine u izgradnju puteva u sremskom okrugu uloženo je oko 983 miliona dinara. Za sledeću godinu u planu je da se u puteve Srema uloži 2 milijarde dinara .

„Srem put koji je nadležan za izgradnju puteva na teritoriji Srema ove godine će ugraditi skoro 600 000 tone afalta za sta im je nekada trebalo vise od tri godine .Nastavi li se ovim tempom za dve godine pokriće se svi važniji lokalni pravci.“

ministar Vesić razgovarao je o svim važnim projektima koji će se realizovati kao što je početak izgardnje puta Beograd Zrenjanin Novi Sad. „Veliki su planovi za Srem i mislim da ljudi koji žive ovde to svakako i zaslužuju“.

Rumu očekuju rekonstrukcija pruge Ruma-Šabac-Loznica-Zvornik ali i rekonstrukcija pruge Beograd – Šid , istakao je ministar Goran Vesić a emisju možete pogledati večeras od 20 časova na Tv Fruška gora.