TO Raška na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Međunarodni sajam turizma u Beogradu održava se 44. put za redom i i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme pod ovogodišnjim sloganom „Kad je odmor nije teško“ od 23. do 26. februara u partnerstvu sa Narodnom Republikom Kinom. Tradicionalni sajam turizma svečano je otvorio predsednik Republike Aleksandar Vučić koji je tom prilikom poručio da sve koji dođu u Srbiju dočekati velika dobrodošlica. 

On je u svom obraćanju istakao  da je proteklih godina napravljen veliki pomak u srpskom turizmu, kao i da je samo tokom prošle godine prihod od turizma porastao za 2,5 milijardi evra.

Među  štandovima 350 izlagača iz 33 države, u Hali 4 beogradskog sajma nalazi se i zajednički štand Turističke organizacije regije Kopaonika, na kom je svoje potencijale predstavila i Raška.

Uz reklamno propagandni materijal TO Raške, posetiocima će deliti i distribuiran i reklamno propagandni materijal hotelijera i ugostitelja sa Kopaonika i iz Jošaničke Banje (brošure, flajeri, cenovnici, razglednice).

TO Raška je uradila nekoliko promotivnih filmova koje prikazuju na sajmu, a kojima će predstavili opštinu Raška kao spoj planinskog i banjskog turizma, idealno mesto za odmor i rekreaciju u letnjim i zimskim mesecima kako za porodice tako i za ljubitelje aktivnog odmora.

Inače, kao i lane na beogradskom sajmu turizma učestvuju najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Lj.M