SNS Kraljevo: Slavkoviću jeftina demagogija građane NE ZANIMA

Povodom nedavnog gostovanja Vladana Slavkovića, člana Lokalnog fronta u emisiji Marker, GO SNS stranke Kraljevo izašlo je sa saopštenjem koje prenosimo u celosti:

„Slavkoviću vrati pare“ pisalo je do skoro na fasadi jedne kraljevačke zgrade.
Da li postoji gore političko beščašće od političkog delovanja gospodina Vladana Slavkovića, sada člana grupe građana Lokalni front? Uvek politički aktivan, menjao je dresove više puta (priča se od Srpske radikalne stranke,
Demokratske stranke, G17 plus do više udruženja građana) pa čudi toliko nepoznavanje nadležnosti lokalne samouprave. Kao direktor Kraljevačkog pozorišta gospodin Slavković je bivao optužen i pravosnažno osuđen. Interesantno je da je isti onaj čovek koji je znao da fizički nasrne na svoje političke neistomišljenike jedan od organizatora protesta „Kraljevo protiv nasilja“. Kаkvo odsustvo morala!
Kaže, gospodin Slavković, da je Kraljevo „pogranično mesto“ pa nam jasno dao do znanja da za njega Kosmet nije Srbija i da bi, ukoliko bi bio u prilici, isto prodao baš kao što je i svoj obraz više puta. Dežurni je stručnjak za sve i svašta pa tako razliku između dva popisa tumači kao broj odseljenih lica, namerno ili slučajno ne uzimajući u obzir mortalitet i natalitet.
Gospodine Slavkoviću, jeftina demagogija građane ne zanima. Za brigu o ljudima i njihovom životnom standardu neophodno je da izađete iz „kruga dvojke“ jer kada svane taj izborni dan reči više nisu bitne, dela govore!