Raška – Odgovorne lokalne finansije i uključivanje građana

Opštinski Tim za realizaciju projekta „Odgovorne lokalne finansije i uključivanje građana“ poziva sve građane, udruženja, stručnu javnost, kao i druge zainteresovane strane, da se upoznaju s radnim tekstom Nacrta Plana aktivnosti za uključivanje građana u procese donošenja odluka u Opštini Raška za period od 2023. do 2026. godine (u daljem tekstu: Nacrt Plana) i da daju predloge, sugestije i komentare.

Javne konsultacije o Nacrtu Plana održaće se od 20-24.3.2023. godine.

Učesnici u javnim konsultacijama su predstavnici/ice organa Opštine Raška, građani/ke, udruženja građana, stručna javnost, mesne zajednice, privatni sektor kao i druge zainteresovane strane.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Opštinskoj upravi opštine Raška – Odseku privredu i društvene delatnosti, na eмаил: дјордје.радоициц@раска.гов.рс, ili redovnom poštom na sledeću adresu: Opštinska uprava Opštine Raška, ul. Predraga Vilimonovića 1, 36350 Raška, s napomenom: „Za javne konsultacije o Nacrtu Plana aktivnosti za uključivanje građana u procese donošenja odluka u Opštini Raška za period od 2023. do 2026. godine“. Lice zaduženo za davanje informacija i objašnjenja učesnicima/ama javnih konsultacija o predloženim rešenjima je Đorđe Radoičić, koordinator Tima za realizaciju projekta, tel. broj 0648128692.