POKETIĆI ZA ČLANOVE URDOUR-A

Praznici su vreme darivanja, a vrnjačka lokalna samouprava ne zaboravlja članove Udruženja roditelja dece ometene u razvoju. Već tradicionalno, Opština je obezbedila novogodišnje paketiće, sa željom da im, i na ovaj način, pokloni posebnu pažnju i ulepša praznične dane.
Koordinatorka Dnevnog boravka URDOUR-a, Milinka Đorđević istakla je da su ovo posebni dani za članove Udruženja. „Raduju se i poklonima, ali i brojnim nastupima i posetama koje se organizuju u okviru novogodišnjih i božićnih praznika. Svakako, tu je i vrnjačka lokalna samouprava koja nas nikada ne zaboravlja“, rekla je Milinka Đorđević.
Paketiće je u prostorijama Udruženja uručio predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović. Ova poseta je bila i prilika da članovi Udruženja predstave svoje aktivnosti, ali i planove za narednu godinu čiju će realizaciju podržati lokalna samouprava.
„Pored uslova koji su na izuzetno visokom nivou, njihova želja je da im pomognemo u organizaciji nekoliko izleta, a glavna želja je odlazak na more u Buljarice. Kao što i priliči u novogodišnjim praznicima, njihova želja će biti ispunjena“, rekao je Boban Đurović.
Kao i uvek u ovoj prilici, prijatno druženje u prostorijama Udruženja upotpunile su pesme, recitacije i po koja dosetka.