Ni minusne temperature nisu sprečile spektakularan doček na Trgu

Doček Nove godine po julijanskom kalendaru, u Kraljevu je sinoć organizovan na Trgu srpskih ratnika uz program namenjen deci, koncerte Nade Topčagić, Akapulko benda – trubače.

Program je počeo „Zimskom čarolijom“ koja se sastojala od “Igara bez granica”, nastupa mađioničara sa spektakularnim trikovima, iluzijama i lebdenja. Bio je tu i plišani svečani meda – animirani lik u kostimu medvedića, a najmlađi su se zabavili i “lovom” na ogromne balone od sapunice. Okupljene su pozdravili i Mraz, Mrazica i džinovi na štulama, priređen je vatreni šou, kao i magični performans devojke sa svetlećim krilima i svetlećeg disko robota. Hvala svima koji su sinoć dobrim raspoloženjem pobedili temperaturni minus na Trgu srpskih ratnika – kaže Igor Tešić, PR Turističke organizacije Kraljeva.

U 21.00 počeo je koncert Nade Topčagić, sa kojom je publika horski pevala njene najpoznatije pesme.

U 23:00 počeo je koncert Akapulko benda, koji je svirao do ponoći.

Upravo su članovi ovog benda, nakon jednosatnog nastupa, tačno u ponoć, najavili trubače Vatrogasnog orkestra „27. septembar”.

Na “debelom” minusu, svi koji su želeli imali su prilike da se, tokom večeri, mogli besplatno se okrepe kuvanim vinom ili grejanom rakijom, kao i da se posluže sendvičima sa mesom vola koji je od prepodneva okretan na ražnju.

Organizatori dočeka srpske Nove godine na Trgu srpskih ratnika bili su Turistička organizacija Kraljeva i Grad Kraljevo.

*foto: Turistička organizacija Kraljeva