BEHTEL ENKA ZAPOŠLjAVA RADNIKE RAZLIČITIH PROFILA NA IZGRADNjI MORAVSKOG KORIDORA

Sa početkom izgradnje nove deonice Moravskog koridora koja prolazi kroz vrnjačku opštinu, kompanija Behtel-Enka iskazala je potrebu za zapošljavanjem velikog broja radnika.
Ova kompanija je oglasila slobodna radna mesta na različitim lokacijama duž predviđene trase auto-puta.
Po rečima Milice Đošić, službenice u ljudskim resursima, Behtel-Enka ima potrebu za zapošljavanjem odgovarajućih kvalifikovanih radnika, kao što su vozači kamiona, vozači autobusa, operateri građevinskih mašina, operateri kranova, građevinski radnici, kao i pomoćni radnici u kuhinji.
„Kompaniji će biti potrebni i građevinski inženjeri, građevinski tehničari i administrativni radnici. Za kadrove sa srednjom i visokom stručnom spremom potrebno je znanje engleskog jezika. Svi zainteresovani kandidati mogu da apliciraju na taj način što će svoje prijave dostaviti Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Vrnjačkoj Banji ili direktno u kampove Behtel-Enke koji se nalaze u Adranima i Kruševcu“, ističe Milica Đošić.
Zainteresovani kandidati svoje biografije mogu poslati i na sledeće mejl adrese: морава.с3@бесмп.рс и РС102.хр@бесмп.рс, a Behtel-Enka se oglašava i preko Infostuda, tako da svi zainteresovani mogu ovde da se informišu sa otvorenim pozicijama i opisom poslova.